Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Vacay Deals avslutas om 1 dag och 11:50:37
-29%

Viking Power Loki - Koffeinfri fettförbrännare

Storlek: 120 kapslar
Episk fettförbrännare med InnoSlim®. Främjar sköldkörtelfunktionen, reglerar blodsockernivåerna och har diuretiska effekter.
339:-
479:-
Storlek: 120 kapslar
+
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Loki - Epic Shapeshifting Formula

Avancerat kosttillskott med fokus på en unik utrensande formula med bland annat maskros, mjölon, enbär och den unika och patenterade ingrediensen InnoSlim®.

 • InnoSlim® – 250 mg per dosering.
 • Koffeinfri fettförbrännare – kan tas när som helst på dygnet.
 • Med sköldkörtelkomplex – tyrosin, jod och selen.
 • Med blodsockerkontrollerande och vätskedrivande extraktblandning.
 • Berikad med AstraGin® för bästa upptag och effekt i kroppen.
 • Tillverkad i Sverige.

Viking Power Loki är en avancerad och koffeinfri fettförbrännare som innehåller en högeffektiv formula som verkligen sticker ut. Innehåller tunga ingredienser såsom InnoSlim® och AstraGin® i kobmination med högkvalitativa extrakt av bland annat afrikansk mango, enbär, maskros och mjölon – även känt som uva-ursi.

Tillsammans bildar de en effektiv formula som verkar utdrivande samtidigt som kroppens förmåga att bränna fett ökar. Dels genom att stimulera metabolismen och dels genom att reglera blodsockernivåerna – helt utan att stressa kroppen genom höga doser koffein. Utöver de potenta växtextrakt är Viking Power Loki berikad med essentiella vitaminer och mineraler som är extra viktiga att tänka på när målet är att toppa formen genom en intensiv viktminskning.

InnoSlim®

Det som verkligen får Viking Power Loki att sticka ut är den unika och patenterade ingrediensen InnoSlim® från NuLiv. Precis som den populära ingrediensen AstraGin® är även InnoSlim® en unik och patenterad extraktblandning av Astragalus och Notoginseng. Extraktblandningen är 100 % naturlig och fri från stimulantia - det vill säga uppiggande ämnen.

Det finns en rad kliniska studier som visar på att Innoslim® kan främja kroppens basalmetabolism samtidigt som det minskar antalet kalorier som absorberas vid intag av mat 1, 2, 3, 4, 5. InnoSlim® tar helt enkelt fettförbränning till en ny nivå och attackerar de grundläggande orsakerna till viktuppgång. Viking Power Loki innehåller samma höga dosering som har använts i de kliniska studierna, det vill säga 250 mg InnoSlim® per dosering.

Koffeinfri

En av fördelarna med en koffeinfri fettförbrännare är att man kan inta produkten när som helst på dygnet. Dock rekommenderar vi att man intar produkten direkt på morgonen, just för att minimera risken att man glömmer inta produkten senare under dagen. En annan stark fördel är att man kan kombinera produkten med andra koffeinhaltiga produkter, där exempelvis en koffeinberikad fettförbrännare många gånger annars kan komma i konflikt med intag av andra populära koffeinkällor såsom energidryck eller pre-workouts (PWO).

Vätskedrivande

När man ska komma i form är det alltid önskvärt att bli av med oönskad vätska då det kan ha en avgörande effekt för hur väl musklerna kommer fram. I slutet av en intensiv diet tenderar dock kroppen att göra allt för att behålla vätskan, varav det kan bli särskillt utmanande att uppnå en mer hård och väldefinierad fysik. Är man oerfaren och inte har ett adekvat vätske- och elektrolytintag kan det leda till bieffekter såsom muskelkramper, muskeltrötthet och vätskeretention. Alltså det motsatta resultatet man vill uppnå, där kroppen istället samlar på sig överflödig vätska, vilket leder till viktuppgång och gör att man ser pluffsig ut.

För att motverka detta innehåller Viking Power Loki beprövade och effektiva växtextrakt med utdrivande egenskaper i kombination med essentiella mineraler såsom kalcium, kalium och magnesium som har en avgörande roll för att upprätthålla kroppens vätskebalans.

Sköldkörtelkomplex

Under viktnedgång är det vanligt att kroppen acklimatiserar sig. Det vill säga att kroppen justerar produktionen av sköldkörtelhormoner för att kompensera det nya lägre energiintaget. Detta leder i sin tur till en minskning av ämnesomsättningen, vilket gör viktnedgången mer utmanande. Vid en längre och mer intensiv period av viktnedgång är det dock viktigt att säkerställa att den minskade ämnesomsättningen inte beror på ett inadekvat intag av essentiella ämnen för sköldkörteln - som kan uppstå till en följd av ett näringsfattigare intag under dieten.

Därför innehåller Viking Power Loki ingredienser såsom aminosyran tyrosin och mineralerna selen och jod, som är essentiella för att sköldkörteln ska fungera normalt. Genom att säkerställa sköldkörtelns normala funktion främjas metabolismen och därmed säkerställs en effektiv viktnedgång under hela dieten.

 • Enbär bidrar till normal matsmältning och främjar metabolismen av fett och kolhydrater.
 • Mjölon bidrar till urinblåsans normala funktion.
 • Maskros har prebiotiska egenskaper, vilket främjar matsmältningen och bidrar till normal tarmfunktion.
 • Maskros bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer och till normal pH-balans i magen.
 • Astragalus bidrar till mentalt och fysiskt välmåeende.
 • Astragalus är en adaptogen och bidrar till att skydda mot mental och fysisk stress och bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • Panax notoginseng främjar normal kardiovaskulär hälsa och bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • Magnesium bidrar till elektrolytbalansen och till att minska trötthet och utmattning.
 • Kalcium bidrar till normal energiomsättning och till matsmältningsenzymernas normala funktion.
 • Kalium bidrar till nervsystemets normala funktion och till normal muskelfunktion.
 • Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion.
 • Jod bidrar till normal kognitiv funktion.
 • Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen och till att bibehålla normala blodsockernivåer.
 • Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion.
 • Vitamin B6 bidrar till normal protein- och glykogenomsättning.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

1. Y.C. Huang, etc. Effect and mechanism of ginsenosides CK and Rg1 on stimulation of glucose uptake in 3T3-L1 adipocytes. Journal of Agricultural Food Chemistry. 2010, 58, 6039–6047.

2. W.L. Chang, etc. The inhibitory effect of ginsenoside Rg1 on glucose and lipid production in human HepG2 cells. Adaptive Medicine. 2013, 5(4):181-188.

3. C.W. Wang, etc. An essential role of cAMP response element binding protein in ginsenoside Rg1-mediated inhibition of Na1/glucose cotransporter 1 gene expression. Molecular Pharmacology.2015, 88(6):1072-83.

4. S.C. Huang, etc. Radix Astragali and Notoginseng saponins improve glucose and fatty acid metabolism through upregulated adiponectin and its downstream signaling. J of Biochemistry and Biotechnology, August 2021.

5. S.C. Huang, etc. Anti-hyperglycemic and anti-hyperlipidemic activities of Radix Astragali and Panax notoginseng extract in human participants: A randomized, double-blind, crossover clinical trial. J. of Biochemistry and Biotechnology, June 2022.

Artnr: 2558170002-1001
Tillverkare: Viking Power
EAN: 7340224400501

Innehåll

Viking Power Loki

Kosttillskott.
Antal: 120 kapslar (30 doseringar).
Doseringsstorlek: 4 kapslar.

Användning: Intag 4 kapslar dagligen.

Ingredienser: Extrakt av maskros (Taraxacum officinale), extrakt av mjölon (Arctostaphylos uva-ursi), l-tyrosin, kapsel (bovint gelatin), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), extraktblandning (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng)), extrakt av afrikansk mango (Irvingia gabonensis), extrakt av enbär (Juniperus communis), mineraler (kaliumcitrat, magnesiumcitrat, natriumselenit, krompikolinat, kaliumjodid), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), vitamin (B6).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring: I originalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll per 4 kapslar: 
Extrakt av maskros 500 mg
Extrakt av mjölon 500 mg
L-tyrosin 500 mg
Extraktblandning
-varav InnoSlim®
-varav AstraGin®
285 mg
250 mg
35 mg
Extrakt av afrikansk mango 250 mg
Extrakt av enbär 200 mg
Kalium 61 mg 3,1 %*
Kalcium 45 mg 6,9 %*
Magnesium
50 mg 13 %*
Vitamin B6 2,8 mg 200 %*
Jod 300 µg 200 %*
Krom 200 µg 500 %*
Selen 55 µg 100 %*
 
* % av DRI enligt EU.
Läs mer
Idag tar jag mina 4 sista kapslar och jag måste säga att jag är otroligt nöjd med Loki. Placebo eller inte, men en deff har aldrig gått så här lätt för mig - någonsin!! Upplever en helt annan nivå av kontroll över min aptit och sötsug. Jag vet inte exakt hur många kilon jag har tappat under denna period med produkten, men det är flera. Älskar att Loki är koffeinfri med så man slipper klödda och fundera på det övriga koffeinintaget. Jag är så nöjd att jag beställt två burkar till. Lätt den bästa fettförbrännaren jag testat.
Till nytta?
17
0
Upplever att denna ger väldigt bra effekt!
Till nytta?
3
0
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
Loki - Koffeinfri fettförbrännare
Viking Power
Loki - Koffeinfri fettförbrännare
Storlek: 120 kapslar
Loki - Koffeinfri fettförbrännare
339.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15590 omdömen
Verifierat
Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, leveranssäkerhet på topp!

Verifierat
Jag upplever som att det fungerar men…

Jag upplever som att det fungerar men det är väldigt söt.

Verifierat
Jättenöjd

Min son är jättenöjd med sin beställning hos er.

Verifierat
Bra grejer

Snabb leverans, bra pris och måttlig mängd

Verifierat
Toppenprodukter

Toppenprodukter

Verifierat
Snabb leverans och lätt att beställa…

Snabb leverans och lätt att beställa Toppen kvalitet och passform Kommer absolut att fortsätt handla hos MM Sport

Verifierat
Skickades ganska fort

Skickades ganska fort. Ingenting att anmärka på.

Verifierat
Fantastisk support

Fantastisk support. Fick en fel vara, inga konstigheter, den rätta varan skickades om omedelbart.

Verifierat
Bra tungdlyftarskor.

Bra tungdlyftarskor. Avtagbar innersula. Rymliga. På längden, bredden och höjden. Storlek 45 var lite större än det brukar vara. Ingen nackdel.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Bra kvalitet och stämmer bra i storlek

Bra kvalitet och stämmer bra i storlek. Kommer handla igen.

Verifierat
Super nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?