Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem

Den stora guiden till veganska kosttillskott

I vårt produktutbud finns det flertalet mängder med veganska kosttillskott som är helt fria från animaliska ingredienser. Våra veganska kosttillskott är perfekta för dig som vill avstå från kosttillskott tillverkade av ingredienser från djurriket. Genom dessa kosttillskott kan du enkelt få tillgång till de livsviktiga näringsämnena som annars kan vara svåra att inta via vegansk kost. Denna guide ska agera som en vägvisare till de olika veganska kosttillskott du kan hitta i vårt produktsortiment, vilka egenskaper dessa har – samt vilka fördelar det finns med att nyttja de olika veganska kosttillskotten.

Veganprotein

Veganprotein är ett protein som helt är tillverkat av vegetabiliska proteinkällor och är helt fritt från animaliska biprodukter. Denna typ av protein är ett bra val för dig som vill komplettera din kost med extra protein, utan att få i dig något från djurriket. Vegetariskt och veganskt proteinpulver, såsom sojaprotein och ärtprotein, är en utmärkt källa till protein för dig som tränar hårt men ändå vill hålla din diet fri från animaliska produkter. Många produkter är dessutom högvärdiga källor till viktiga aminosyror, i synnerhet sammansatta veganskt proteinpulver. Genom att använda våra veganska proteinprodukter får du som vegan en perfekt proteinkälla som kan maximera effekterna av din träning, utan att du behöver äta onödigt stora portioner proteinrik mat.

Veganska aminosyror

Aminosyror har centrala funktionaliteter för kroppens muskeluppbyggnad, hjärtats funktioner, immunförsvar och sårläkning. Aminosyror finns främst i proteinrika livsmedel såsom kött, fisk, fågel, mejeriprodukter och i mindre mängd grönsaker. Som vegan kan det därför vara svårt att få i sig tillräckliga mängder aminosyror om man inte äter extrema mängder vegetabiliska livsmedel. Som tur finns det flertalet veganska kosttillskott som du med hjälp av kan få tillgång till de nödvändiga nivåerna av aminosyror. Du kan därmed på ett smidigt sätt undvika en potentiell brist på aminosyror genom att inta dessa veganska kosttillskott.

Veganska energi- och funktionsdrycker

Våra veganska energi- och funktionsdrycker är tillverkade helt och hållet av veganska och syntetiska ingredienser och innehåller därav inga spår från animaliska källor. För veganer kan det vara svårt att hitta drycker som är 100 % veganska och samtidigt erbjuder samma fördelar som drycker tillverkade av animaliska källor. I vårt produktsortiment hittar du drycker som uppfyller alla dessa krav. Du hittar t.ex. både energidrycker och PWO-drycker hos oss, vilka dessutom är helt sockerfria – vilket medför till att du slipper de onödiga kaloripåslag som traditionella drycker innehar. Du kan med andra ord få tillgång till precis samma produktfördelar som traditionella drycker.

Veganska kosttillskott för viktnedgång och fettförbränning

För att uppnå maximala effekter av viktnedgång och fettförbränning krävs en strikt balans i både kost och träning. Detta är speciellt viktigt för dig som förhåller dig till en vegansk kosthållning. I vårt produktsortiment hittar du flertalet veganska kosttillskott som hjälper dig med just detta. Precis som alla andra vegetariska kosttillskott är även dessa helt fria från någon form av animaliska ingredienser. Vidare hjälper dig dessa veganska kosttillskott att öka din fettförbränning genom sina ingredienser, ger dig mer energi och lindrar din hunger när du befinner dig i en ”deff-period”.

Veganska prestationshöjare och PWO

Är du ute efter att maximera din träningseffekt under ditt träningspass? Veganska prestationshöjare och PWO:er är i sådant fall det perfekta veganska produkterna för dig. Nyckelingredienser i dessa produkter är prestationshöjande kreatin, beta-alanin och koffein blandat med pumpfrämjande AAKG och citrullinmalat som ger dig skarpare fokus, explosiv energi och ökad prestationsförmåga. Du får genom att nyttja dessa produkter en förstklassig pump på gymmet/fokus och kan därav ta din träning till helt nya nivåer genom dessa veganska alternativ.  

Vegetariska kolhydrater

Kolhydrater är vår absolut mest lättillgängliga och kanske även den viktigaste energikällan. Det är kroppens bränsle under varje träningspass och därav är ett kontinuerligt intag av kolhydrater ett måste för att du ska kunna maximera dina träningsinsatser. Som vegan kan det vara utmanande att få i sig dessa snabba kolhydrater genom traditionell vegansk kost. Därför finns det flertalet spännande veganska kosttillskott som löser detta problem. Dessa är ofta framställda av högkvalitativa kolhydratkällor och ger precis samma effekt som kolhydrater framställda av animaliska källor. Du kan med andra ord maximera din träningsinsats, utan att behöva vara orolig över att ditt kolhydratintag inte är tillräckligt. Självklart har vi i vårt utbud ett stort sortiment av vegetariska kolhydrater i flera olika former.

Muskelökning genom veganska kosttillskott

Vill du som vegan maximera ditt muskeluppbyggande? För dig som har detta som huvudmålsättning finns det så kallad vegansk muskelökningskosttillskott som är helt fria från animaliska ingredienser. Det finns t.ex. veganska kosttillskott som kallas för testobooster som ökar ditt testosteron i kroppen, vilket i sin tur maximerar dina träningsresultat och vilket i sin tur kan ge dig positiva effekter på muskelökningar. Kolla in vårt sortiment av muskelökare som passar perfekt för fysiskt aktiva person med en vegansk kosthållning som strävar efter muskelökning.

Fettsyror av veganska ingredienser

Fettsyror är oerhört viktiga för att uppnå god hälsa samtidigt som de kan hjälpa dig att prestera bättre när det kommer till träning. De essentiella fettsyrorna påverkar en rad funktioner i kroppen, bland annat blodtryck, blodets levringsförmåga och immunförsvaret. Dessa fettsyror kan inte kroppen tillverka själv utan vi måste få i oss dem via maten. Med en vegansk kosthållning kan det i många fall krävas ett komplement av fettsyror med hjälp av kosttillskott för att säkerställa en god hälsa. Det finns flertalet olika veganska fettsyror som vegansk omega-3, MTC-olja och kokosolja. Genom att inta dessa produkter innehållande fettsyror behöver inte ditt intag av detta livsnödvändiga tillskott till kroppen vara något problem för dig.

Veganska kreatin-produkter

Vår huvudsakliga källa till kreatin kommer från kött. Kreatin är ett ämne, framför allt känt för sina prestationshöjande kvaliteter, som transporterar energi till cellerna i kroppen och främst till våra muskler. Eftersom en vegansk kost saknar denna huvudkälla till kreatin uppskattar man att personer med denna kosthållning inte når upp till det rekommenderade intaget. Det finns dock veganska kreatin kosttillskott som löser detta problem. Med veganskt kreatin kan du, oberoende av din kosthållning, ta del av ett tillskott som ger explosiv energi och styrka i samband med träning. Kreatin är därför mycket mer än ett prestationshöjande kosttillskott. Det är även ett väldigt viktigt komplement till en vegansk kost.

VITAMINER & MINERALER

Vi alla behöver få i oss vitaminer och mineraler för att kroppen ska fungera som bäst och för att hålla hälsan på topp. Det finns veganska vitaminer och mineraler där animaliska ingredienser är helt uteslutna – perfekt för dig som omfamnat den veganska kosthållningen. Det finns t.ex. vitamin b, betakaroten, multivitamin och andra viktiga vitaminer. Undvik vitaminbrist med rätt vitaminer och mineraler!

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15269 omdömen
Verifierat
Nöjd

Äntligen har jag hittat bra vattenflaska

Verifierat
Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

Verifierat
Snab leverans

Snab leverans, inga problem alls

Verifierat
Smidigt

Bra webbshop. Smidig leverans Men "rea"-priser är typ normalpriser. Kör med lockpriser. Men det är okej.

Verifierat
Bra service

Väldigt bra kundtjänst

Verifierat
Most bang for the bux och snabb…

Most bang for the bux och snabb leverans!

Verifierat
Grym kundservice!

Snabb leverans, super bra kundservice, hade ett fel på en oversize tröja, maila dom och fick svar snabbt och en helt ny tröja utan problem! Mycket nöjd.

Verifierat
Hade problem med orden löste sig snabbt!

Hade problem med orden löste sig snabbt!

Verifierat
Bra varor

Bra varor, bra priser. Vad mer kan man önska?

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, sköna och snygga gröna kallingar! Kul att prova lite energidryck och pre work out-shot! :)

Verifierat
Mycket nöjd

Mycket nöjd

Verifierat
Bra produkter och snabb leverans!

Bra produkter och snabb leverans!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?