Hem / Recept /

Double Chocolate Almond Kaka

Double Chocolate Almond Kaka

En mustig och smakrik kaka där lent jordnötssmör blandas med nötig chokladsmak. Unna dig en ljuvlig belöning som har gott om protein men väldigt lite kolhydrater och fett!

Ingredienser (1 portion)

Så här gör du

Blanda alla ingredienser i en skål. Rör om noga med en sked, smetens konsistens ska vara tjock.
Häll upp smeten i en smord mugg i lämplig storlek eller i en liten skål.
Ställ in muggen/skålen i mikrovågsugnen och micra på full effekt i c:a 40 sekunder. Håll koll så att inte smeten rinner över kanterna.
Ta ut din mug cake och kolla att den har rätt konsistens. Om kakan är för lös så kan du micra kakan en stund till. Låt den svalna lite, sedan äter du den direkt ur muggen/skålen med dina favorittillbehör.

Näringsvärde (per portion)

Protein 35 g
Kolhydrater 8,8 g
Fett 10 g
Kcal 260

15% Rabatt