Fri frakt tom 24/10
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Bäst­säljare

Body Science Performance ‐ VO2 Max

Storlek: 90 kapslar
Prestationshöjare speciellt framtaget för konditionsidrottare som vill maximera sitt VO2 Max.
249:-
Storlek: 90 kapslar
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Body Science Performance – VO2 Max

Förbättra din prestation och orka mer med detta unika kosttillskott speciellt utvecklat för konditionsidrott. Innehåller en unik sammansättning som maximerar kroppens syreupptagningsförmåga! 

 • För ökad prestation och snabbare återhämtning.
 • Bättre syreupptagningsförmåga.
 • Minskad upplevd träningsvärk.
 • Minskad upplevd ansträngning under träning 
 • Montmorency surkörsbär och cordyceps.
 • Prestationshöjande koffein och teobromin.
 • Berikad med järn som är vitalt för syretransporten

Att konditionsträna förbättrar inte bara konditionen, det ökar även välbefinnandet och hjälper kroppen att bränna fett. Genom att regelbundet motionera förbättrar vi vår uthållighet och kroppens syreupptagningsförmåga, vilket gör att vi orkar springa längre och fortare ju oftare vi tränar. I början är framstegen stora och många, men till sist dalar utvecklingskurvan ut och man når en platå. Det finns flera sätt att bryta igenom en platå och ett sätt är med hjälp av kosttillskott specifikt anpassade till konditionsträning.

Body Science Performance är ett måste för alla idrottare som vill maximera sin uthållighet och syreupptagningsförmåga. Alla som utövar någon form av konditionsträning på högre nivå vet att varje sekund är viktig och att kroppens syreupptagningsförmåga (VO2 Max) är ett kvitto på hur vältränad du är.

Den unika formulan är specifikt utformad för dig som konditionstränar och innehåller en rad attraktiva ämnen som hjälper dig att prestera bättre och orka mer. Oavsett om du sysslar med löpning, cykling, skidåkning, spinning eller simning är det här en produkt för alla som vill förbättra sitt personbästa!

Surkörsbärs för snabbare återhämtning och bättre prestation

Surkörsbär, även känt som Montmorency-körsbär, är det nästa stora bland elitidrottare och styrketränare. Denna specifika typ av körsbär har ett extra rikt innehåll av den kraftfulla antioxidanten antocyaner och studier på just surkörsbär har visat att maratonlöpare som intog 500 mg surkörsbär under 10 dagar fick en 13 % snabbare tid jämfört med placebogruppen.

Forskningen tittade även på återhämtningen efter loppet och deltagarna som fick surkörsbär hade hela 47 % lägre inflammation i musklerna och även mindre upplevd träningsvärk. 

Surkörsbär kan således både hjälpa dig att prestera bättre under tävling, men även förbättra återhämtningsperioden efter den fysiska ansträngningen.

L-karnitin – sparar på muskelglykogenet

Aminosyran l-karnitin är en annan spännande ingrediens som kan hjälpa oss att förbättra prestationsförmågan och uthålligheten. L-karnitin har nämligen en nyckelroll i transporten av fettsyror in i mitokondrierna, där fettsyrorna omvandlas till energi som våra muskler använder som bränsle. Genom att öka användningen av fett som primärt bränsle sparar vi det värdefulla muskelglykogenet. L-karnitin är även viktigt för att transportera bort ackumelerade acetyl-grupper ut ur musklerna.

Helt enkelt två metabola processer som är avgörande för att våra muskler ska kunna prestera på topp.

Koffein och teobromin – inte bara uppiggande

Koffein används flitigt i samband med träningsvärlden på grund av dess prestationshöjande effekter – både vid styrketräning och konditionsträning som exempelvis löpning, cykling med mera. Koffeinet gör att vi känner oss pigga och alerta, men även att vi presterar bättre och blir mer uthålliga. Teobromin, som är besläktat med koffein, finns naturligt i exempelvis kakaobönor. Precis som koffein är teobromin centralstimulerande, men inte i samma grad. I rätt koncentration kan teobrominet göra att vi orkar prestera bättre genom att vidga blodkärlen och därmed öka blodcirkulationen och syretransporten - vilket har en positiv effekt på vårt VO2 max. 

Ett annat populärt vis att öka prestationen i samband med konditionsträning är med hjälp av naturliga nitrater, som det bland annat finns i spenat och rödbetor. Body Science Rödbetspulver innehåller pulver av både rödbeta och spenat och levererar hela 400 mg prestationshöjande nitrater per portion.

 • Koffein bidrar till ökad vakenhet, koncentration samt ökad uthållighet och prestation. Koffein bidrar även till minskad upplevd ansträngning under träning när det tas i doser om 4 mg per kilokroppsvikt 1 timme innan fysisk aktivitet.
 • Järn bidrar till normal syretransport i kroppen och till att minska trötthet och utmattning.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: 2300970011-001
Tillverkare: Body Science
EAN: 7650044508104

Innehåll

Body Science Performance – VO2 Max

Kosttillskott.
Antal: 90 kapslar (25 doseringar).
Doseringsstorlek: 3 kapslar.

Användning: Intag 3 kapslar dagligen. Inför tävling rekommenderas ett dagligt intag minst 7 dagar innan tävling samt 5 dagar efter tävling.

Ingredienser: L-karnitin-l-tartrat, l-tyrosin, extrakt av surkörsbär (Prunus cerasus), extrakt av larvsvamp (Ophiocordyceps sinensis), teobromin, koffein, mineral (järnfumarat), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Varning: Högt koffeininnehåll! Innehåller 200 mg per rekommenderad dagsdos. Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Allergiinformation: -

Förvaring: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll per 1 respektive 3 kapslar:
L-karnitin-l-tartrat 500 mg 1500 mg
L-tyrosin 333 mg 1000 mg
Extrakt av surkörsbär
-varav 6,5 % antocyaner
167 mg
10,8 mg
500 mg
32,5 mg
Extrakt av larvsvamp 67 mg 200 mg
Teobromin 67 mg 200 mg
Koffein 67 mg 200 mg
Järn 3,3 mg 24 %* 10 mg 71 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
5av5!!! Skulle rekommendera denna till alla som tränar kondition. Grym skillnad asså. Tänkte att det först att sen kanske kunde hjälpa något, men det här är numera stapelvara för mig. Tack!!
Till nytta?
5
0
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
tom 24/10
Trustpilot
4,6 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Performance
249.00
Utmärkt
Baserat på 10462 omdömen
3 dagar sedan
Bästa produkterna

Bästa produkterna. Snabbt leverans, toppen .

Tawab Sayed
3 dagar sedan
Bra produkter till schysst pris.

Bra produkter till schysst pris.

Edward Stojanovic
3 dagar sedan
Snabbt o enkelt…

Snabbt o enkelt…

Nicolai
3 dagar sedan
Riktigt snabb leverans 👍

Riktigt snabb leverans 👍

FredrikT
4 dagar sedan
Otroligt nöjd med produkterna och…

Otroligt nöjd med produkterna och framförallt en otroligt snabb leverans!

kund
4 dagar sedan
Body science protein är grymt god

Body science protein är grymt god. Prisvärt. Blixtsnabb leverans till Karlstad med senaste beställningen. På bara 24 timmar hade jag proteinet hemma. Trogen kund sedan många herrans år.

Maria
4 dagar sedan
Proteinpudding

Snabb leverans. Köpte protinpulver enligt rekommendation av en vän. Testade att göra proteinpudding/mousse. Valde smakerna Double rich chocolate och Chocolate almond både får toppbetyg. Vill nu prova fler smaker.

Helena
5 dagar sedan
Bra priser och mycket att välja på…

Bra priser och mycket att välja på 💪💪👌

Emanuel Sturesson
5 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Anne Marja Meriläinen
5 dagar sedan
Snabba leveranser bra service väntar bara på första fakturan

Snabba leveranser

Sonny Berglund c/o Marcusson
5 dagar sedan
Snabb leverans och allt stämde samt att…

Snabb leverans och allt stämde samt att inget var trasigt 👌🏻

Jessica
5 dagar sedan
Grymma produkter

Grymma produkter, bra smaker och stort utbud

Josefin Lindgren
Ny kund?