Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Fem användningsområden för MCT Oil Powder

Body Science MCT Oil Powder är en högkvalitativ MCT-olja i pulverform utvunnen av 100 % kokosnötsolja. Det som gör produkten unik är att den enkelt går att använda till bakning, matlagning och annat relaterat till din kost. För inspiration till hur du kan använda produkten på bästa sätt kan du läsa här!

Body Science MCT Oil Powder erbjuder dig ett unikt sätt att inta MCT-källor och dess hälsofördelar för din kropp. I jämförelse mot traditionell MCT-olja är MCT i pulverform enklare att dosera. mindre kladdigt till sin konsistens och löser sig omedelbart utan några klumpar. Vidare tål MCT-tillskott i pulverform värme betydligt bättre än MTC-olja. Allt detta gör att Body Science MCT Oil Powder är enkel att tillsätta i diverse olika bakverk, maträtter och proteinshakes. Här följer fem sätt du kan använda Body Science MCT Oil Powder och samtidigt ta del av hälsofrämjande MCT-syror.

Förgyll morgonkaffet med energi för både hjärna och kropp

Om du direkt på morgonen vill fylla din kropp med energi är en kombination av MCT-pulver, kaffe och smör något som du bara måste testa. Kombinationen av uppiggande koffein tillsammans med snabb och stabil energin från MCT är väldigt populärt och fördelaktigt – speciellt för de som går på diet. Genom att kickstarta dagen med en kopp MCT-kaffe får både kropp och hjärna tillgång till omedelbar energi som gör att man känner sig både piggare och har mer ork. Med boostade energinivåer blir dieten betydligt lättare att leva ut direkt på morgonen eller om du bara önskar direkt energi inför skola och jobb.

Smaksätt dina bakverk med MCT-pulver

MCT-pulvret tål höga temperaturer vilket gör att det passar perfekt att använda sig av till bakning. Du kan till exempel använda dig av MCT-pulvret när du bakar en paj. Det enda du behöver göra är att blanda pulvret i pajdegen. Likväl kan du använda pulvret till din pannkakssmet. Produkten har utöver detta en neutral smak och kan användas till i princip allt inom bakning – bara fantasin sätter stopp för dina möjligheter. Ett tips är att bekanta dig med någon av våra smaksätta proteinpulver som går att använda som smaksättning till bakning. Du kan genom att kombinera våra proteinpulver tillsammans med MCT-pulver få förstklassiga energirika effekter av din diet.

MCT-powder och smoothie – en vinnande kombination

I och med att MCT-pulver inte på något sätt är klumpbildande passar pulvret utmärkt för dig som älskar att blanda smoothies. Du kan enkelt blanda ner MTC-pulvret i vilken form av smoothie som helst.  Kanske föredrar du smoothies innehållande banan, vaniljmjölk och kvarg? Eller kanske är du en person vars smakreferenser hellre drar sig till smoothies innehållande rejäla vitaminbomber i form av apelsin, nektariner och ananas. Oavsett vad dina referenssmaker fungerar Body Science MCT Oil Powder väldigt bra i din vitaminrika smoothie! 

Kombinera MCT-pulver med proteinshake

Ett annat fördelaktigt användningsområde för Body Science MCT Oil Powder är att du kan blanda pulvret i en proteinshake. Pulvret är enkelt att dosera och löser sig omedelbart utan någon form av klumpbildning. Vidare har MCT-pulvret och dess innehåll en neutral smaksättning vilket medför till att pulvrets smak aldrig tar över från din proteinshakes smaksättning. Du kan genom produkten enkelt ta del av alla hälsofördelar som MCT-olja erbjuder  samtidigt som du kan njuta av de goda smakerna som proteinshakes ger dig.

Energirik matlagning

Något som gör Body Science MCT Oil Powder unikt är att det klarar värme vilket gör att du kan använda pulvret till olika former av matlagning. Du kan t.ex. röra ner ditt MCT-pulver pastarätter, matiga smoothies och soppa. MCT-pulvret är perfekt för dig som genom traditionell kost och mat vill höja dina energinivåer under diet eller när du vill undvika kolhydrater.

Vill du hitta mer inspiration till kost och träning? Kika på några av våra artiklar nedan:

Foam roller – övningar för ömmande muskler

Fem tips för ett starkare hjärta

En revolution för muskeltillväxt

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15245 omdömen
Verifierat
Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

Verifierat
Snabb leverans och återkoppling när…

Snabb leverans och återkoppling när varan var betald

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkter

Verifierat
Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Verifierat
Bra priser o snabb leverans

Fick produkten snabbt o välpackat, dock lite dåligt att inga skopor kom med proteinpåsarna samt att det inte rekommenderades att köpa till

Verifierat
Bra varor

Snabb leverans och bra kvalite på varorna

Verifierat
Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt…

Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt lätt protein och dricka, helt enkelt grymt! Rekommenderar stark

Verifierat
Riktiga Grejor

Marklyft strumpor.

Verifierat
bra information ger personalen och jag…

bra information ger personalen och jag är nöjd med dom köp jag gör med enstaka klädesplagg och kosttillskott

Verifierat
Bra proteinpulver

Snabb leverans. Goda smaker på proteinpulver. Jag är nöjd!

Verifierat
Mike bra och snygg

Mike bra och snygg

Verifierat
Fin service

Snabb och smidig med leverans. Hade dessutom köpt fel vara som jag fick byta i butik utan problem - tack för fin service!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?