Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
-10%

Body Science 2 st Rödbetspulver

Storlek: 200 gram x 2
UPPDATERAD! Nu med spenatpulver för ännu bättre effekt och dubbla dosen nitrater. Hela 400 mg nitrater per portion.
179:-
198:-
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Body Science Beet Boost Rödbetspulver

Nu har vi gjort formulan ännu kraftfullare med hjälp av spenat. Tillsammans med rödbetspulvret levererar varje portion hela 400 mg nitrater. 

  • Rödbeta och spenat i pulverformat.
  • Hög dos nitrat - 400 mg per portion.
  • För högpresterande atleter och idrottare.
  • Hjälper kroppen prestera hårdare och längre.
  • Antioxidantbomb!

Nitrat

Nitrater har på kort tid blivit en storfavorit hos idrottare som vill maximera uthållighet och arbetskapacitet. Nitrat förekommer naturligt i hög mängd i både rödbetor och spenat. I kroppen omvandlas det på naturlig väg till kväveoxid i kroppen, vilket leder till ökat blodflöde när blodkärlen utvidgar sig. Transporten av syre ut i musklerna får därmed en boost, med högre uthållighet och prestationsförmåga som resultat. Både rödbetspulver och spenatpulver har därför blivit vanligt förekommande i prestationsökare som PWO.

Vill du ha en riktig nitratboost i form av naturliga nitrater är det här produkten för dig. Med den nya formulan, som består av 8 gram rödbetspulver och 2 gram spenatpulver, får du hela 400 mg prestationshöjande nitrater per portion – vilket är dubbelt så mycket än tidigare. 

Artnr: SKU25390
Tillverkare: Body Science
EAN:

Innehåll

Body Science Rödbetspulver

Kosttillskott.
Nettovikt: 200 gram (20 portioner).
Portionsstorlek: 10 gram (~2 teskedar).

Användning: Blanda 10 gram med 2 – 3 dl vatten och drick vid behov, exempelvis före fysisk aktivitet.

Ingredienser: pulver av rödbeta (Beta vulgaris), pulver av spenat (Spinacia oleracea), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Bäst före utgången av: Se stämpel på lock.

Förvaringsanvisning: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll per portion 10 gram
Pulver av rödbeta
-varav naturliga nitrater
8 g
200 mg
Pulver av spenat
-varav naturliga nitrater
2 g
200 mg
Totalt halt nitrater 400 mg
 
Läs mer
Jag märker verkligen en stor skillnad när jag tar den här produkten. Jag får fler reps i tanken på gymmet och när jag kör intervaller får jag inte mjölksyra lite fort.
Till nytta?
3
0
Gillar denna produkt skarpt. Brukar blanda i min pwo innan träning för extra uthållighet! Smaken känner jag knappt av eftersom jag blandar ut den.
Till nytta?
3
0
Perfekt att använda före hårda konditions- och gympass. Ger märkbart bättre uthållighet och tryck. Smaken är lätt att dölja genom att blanda med aminosyror eller Fun Light. Rekommenderas varmt som prestationshöjare!
Till nytta?
1
0
Denna produkt är helt suverän! Jag får alltid träningsvärk från helvetet efter mina pass men den har minskat markant efter att jag börjat med denna produkt. Orkar även det lilla extra på gymmet men för mig är den minskade träningsvärken det verkliga + i kanten. Och smaken är som man kan förvänta sig, flytande spenat mest och det är helt okej. Vad annat kan rödbeta och spenat smaka liksom? Tack för en utomordentlig produkt!
Till nytta?
2
1
Inget fel på produkten i sig då den fungerar som den ska och är prisvärd, men smaken är tyvärr vedervärdig nu när det är spenat i
Till nytta?
2
0
Se fler recensioner
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
2 st Rödbetspulver
179.00
Ny kund?