Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey Milk Chocolate
Hydrolyserat vassleproteinpulver med chokladsmak. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1.6 kg (40 portioner).
Serveringsstorlek: 40 gram
Dosering: Blanda 40 g (~1 rundad måttskopa) med 260 ml kallt vatten. Rekommenderat dagligt intag är 1 portion.
Ingredienser: Hydrolyserat VASSLEproteinisolat [MJÖLK] (86 %) (emulgeringsmedel: SOYAlecitin), grenade aminosyror (5 %) (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel: solroslecitin), förtjockningsmedel (karragenan), aromer, fettreducerat kakaopulver, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), natriumklorid, smakförstärkare (kaliumklorid), solrosoljepulver [MJÖLK].
OBS: Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad kost. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Allergiinformation: För allergener se ingredienser skrivet med versaler och fetstil.
Kan innehålla: gluten, ägg, nötter och jordnötter.
Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 40 g. |
Energi |
1475 kj / 353 kcal |
590 kj/ 141 kcal (7%*) |
Fett |
1.3 g |
0,5 g |
Varav Mättat Fett |
0.5 g |
0.2 g |
Kolhydrater |
2.9 g |
1,2 g |
Varav sockerarter |
1.3 g |
0.5 g |
Fiber |
3.1 g |
1.2 g |
Protein |
75 g |
30 g (60%*) |
Salt |
1.1 g |
0.4 g (7%*) |
|
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU. |
Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey Vanilla Bean
Hydrolyserat vassleproteinpulver med vaniljsmak. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1.6 kg (40 portioner).
Serveringsstorlek: 40 gram
Dosering: Blanda 40 g (~1 rundad måttskopa) med 260 ml kallt vatten. Rekommenderat dagligt intag är 1 portion.
Ingredienser: Hydrolyserat VASSLEproteinisolat [MJÖLK] (86 %) (emulgeringsmedel: SOYAlecitin), grenade aminosyror (5 %) (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel: solroslecitin), förtjockningsmedel (karragenan), aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), natriumklorid, solrosoljepulver [MJÖLK].
OBS: Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad kost. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Allergiinformation: För allergener se ingredienser skrivet med versaler och fetstil.
Kan innehålla: gluten, ägg, nötter och jordnötter.
Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 40 g. |
Energi |
1481 kj / 354 kcal |
592 kj/ 142 kcal (7%*) |
Fett |
1.0 g |
0,4 g |
Varav Mättat Fett |
0.3 g |
0.1 g |
Kolhydrater |
4.4 g |
1,8 g |
Varav sockerarter |
2.5 g |
1.0 g |
Fiber |
2.4 g |
1.0 g |
Protein |
75 g |
30 g (60%*) |
Salt |
1.1 g |
0.4 g (7%*) |
|
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU. |
Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey Super Strawberry
Hydrolyserat vassleproteinpulver med jordgubbssmak. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 1.6 kg (40 portioner).
Serveringsstorlek: 40 gram
Dosering: Blanda 40 g (~1 rundad måttskopa) med 260 ml kallt vatten. Rekommenderat dagligt intag är 1 portion.
Ingredienser: Hydrolyserat VASSLEproteinisolat [MJÖLK] (87 %) (emulgeringsmedel: SOYAlecitin), grenade aminosyror (5 %) (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel: solroslecitin), förtjockningsmedel (karragenan), syra (citronsyra, äppelsyra), natriumklorid, färgämne (rödbetsrött) sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), smakförstärkare (kaliumklorid), solrosoljepulver [MJÖLK].
OBS: Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad kost. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Allergiinformation: För allergener se ingredienser skrivet med versaler och fetstil.
Kan innehålla: gluten, ägg, nötter och jordnötter.
Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 40 g. |
Energi |
1481 kj / 354 kcal |
593 kj/ 142 kcal (7%*) |
Fett |
0.9 g |
0,4 g |
Varav Mättat Fett |
0.3 g |
0.1 g |
Kolhydrater |
4.7 g |
1,9 g |
Varav sockerarter |
1.6 g |
0.6 g |
Fiber |
1.8 g |
0.7 g |
Protein |
75 g |
30 g (60%*) |
Salt |
1.2 g |
0.5 g (7%*) |
|
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU. |