Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

Mutant Mutant Amino ‐ aminosyror i tablettform

Storlek: 300 kapslar
Fullvärdigt protein i form av aminosyror i olika lättupptagliga former.
289:-
Storlek: 300 kapslar
+
I webblager – skickas senast imorgon Ej i lager
Finns ej i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Mutant Amino

Mutant Amino är ett kosttillskott som innehåller ett full spektrum av aminosyror i fri och peptidbunden form utvunnet av hydrolyserat vassleproteinkoncentrat. Komplettera proteinintaget genom att inta tabletterna mellan måltider och innan och efter träning.

Mutant Amino är ett perfekt komplement till det dagliga proteinintaget. De fria och peptidbundna aminosyrorna tas snabbt upp av kroppen och kan intas när som helst på dygnet. Oavsett om anledningen är att måltiden innehåller lite för lite protein eller att du helt enkelt inte har tillgång till att blanda en proteindryck, så hjälper Mutant Amino dig att komplettera upp proteinintaget både lätt och bekvämt. Varje portion innehåller 2 gram fullvärdigt protein i form av aminosyror, vilket stimulerar muskeltillväxt och återhämtning.

Mutant Amino:

  • Innehåller 2 gram aminosyror i både fri och peptidbunden form. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
  • Aminosyrorna har fullvärdig profil och kommer bland annat från hydrolyserat vassleproteinkoncentrat.
  • Fungerar som ett perfekt komplement till att höja upp proteinhalten vid proteinfattiga måltider.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
Intag 1 portioner (2 tabletter) mellan måltider, samt innan och efter träning. Eftersom tabletterna är väldigt stora och kan vara svåra att svälja, rekommenderar vi att dem intags i samband med mycket vatten eller annan dryck. 

Antal:
300 kapslar (75 portioner). 

Artnr: SKU223241
Tillverkare: Mutant
EAN: 627933027708

Innehåll

Mutant Amino

Kosttillskott.
Antal: 300 tabletter (150 portioner).
Doseringsstorlek: 2 tabletter.

Användning: Intag 1 portioner (2 tabletter) mellan måltider, samt innan och efter träning. Eftersom tabletterna är väldigt stora och kan vara svåra att svälja, rekommenderar vi att dem intags i samband med mycket vatten eller annan dryck.

Ingredienser: hydrolyserat vassleproteinkoncentrat från mjölk, taurin, l-treonin, glycin, l-leucin, l-isoleucin, l-valin), l-arginin, l-glutamin, förtjockningsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), sojapulver, emulgeringsmedel (sorbitol, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (fettsyror, kiseldioxid), färgämne (riboflavin).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där majs, gluten, skaldjur, ägg, fisk, jordnötter, nötter, sesamfröm samt sulfiter hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 1 respektive 2 tabletter.
Protein i form av fria aminosyror 1000 mg 2000 mg
 
Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Mutant Amino
289.00
Ny kund?