Body Science Wellness Series Deep Sleep ‐ för djupare och bättre sömn

Storlek: 90 kapslar
Kosttillskott utvecklat för individer med sömnsvårigheter och som dagligen utsätts för både mental och fysisk stress.
199:-
Storlek: 90 kapslar
+
I lager Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Google Reviews
4,7 / 5
Fri retur
Förbetald retursedel
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Body Science Wellness Series - Deep Sleep

Body Science Wellness Series Deep Sleep är ett kosttillskott utvecklat för dig som vill ha en bättre och djupare sömn. Den innehåller noggrant utvalda extrakt av kamomill, havre, humle samt citronmeliss, som bidrar till avkoppling och främjar en god sömn.

En god natts sömn

Stress är tyvärr något som har blivit en del av mångas vardag, där vi dagligen utsätts för olika situationer och intryck. Det kan vara allt från hård träning och strikt kost, tidsbrist i vardagen till akuta situationer som vi inte styr över. Oavsett om vi utsätts fysisk eller psykisk stress, påverkas många delar av kroppen och stressen kan visa sig på olika sätt för olika individer. Så länge man tar sig tid till återhämtning och får en god sömn hjälper man kroppen och psyket att hantera de stressiga perioderna vi utsätts för och det gör även att man klarar av stress och påfrestningar under dagen lättare.. Men utsätts vi för stress under en längre tid och inte tillåter kroppen att återhämta sig genom lite och dålig sömn, resulterar det i lägre energinivåer och i värsta fall utbrändhet.

Välkända örter som bidrar till avslappning

Men trots att sömn är så oerhört viktigt kan vi inte själva styra över hur snabbt vi somnar eller hur länge vi kan sova. Givetvis finns det många tips och knep om hur man skapar goda förutsättningar för en god sömn, såsom regelbunden motion och diverse andningsövningar för att varva ner – men trots det går det inte alltid som man vill, vilket kan skapa en oerhörd frustration och en ond cirkel. Därför har vi på Body Science utvecklat kosttillskottet Deep Sleep, som innehåller välkända örter med unika egenskaper som bidrar både till avslappning och som främjar god sömn.

Citronmeliss

Citronmeliss härstammar från medelhavsområdet och har länge använts både som te och i matlagning, där bladen ger en frisk smak av citron. Historiskt sett har örtté av citronmeliss länge använts som en uppfriskande dryck i kamp mot både stress, sömnlösthet och oro, då citronmeliss bland annat bidrar till mentalt välmående, avkoppling och främjar god sömn. 

Kamomill

Kamomill är en ört som används alltsedan antiken för diverse ändamål såsom i badvatten, där dess eteriska olja gjorde det populärt som aromterapi för att ge vattnet en härlig aromatiskt karaktär och för att lindra hudbesvär. Trots dess otroligt breda användningsområde är kamomill framför allt känt som en av de mest använda drycker för att koppla av och för att minska sömnstörningar på grund av dess unika egenskaper som bidrar till både avslappning och har en allmänt lugnande effekt.

Humle

Humle är en hampväxt som utbreder sig naturligt i större delen av världen, även i Sverige, och är framför allt känt som en av huvudingredienserna i ölbryggning. Men öl är dock inte den enda drycken humle används till, utan det har även använts tillsammans med citronmeliss för att framställa ett välsmakande te med avkopplande effekt. Humlens egenskaper som bidrar till att minska stress och främjar god sömn gör det till en given ingrediens i Body Science Wellness Series Deep Sleep.

Havre

Havre är ett av våra fyra sädesslag och är rik på både protein, fibrer samt vitaminer och mineraler. Havre används i diverse matlagning och är framför allt populärt i fitnessvärlden på grund av sitt höga proteininnehåll och låga sockerhalt. Det bidrar även till avslappning och till att minska rastlöshet, vilket främjar god sömn.

Body Science Wellness Series Deep Sleep:

  • Innehåller citronmeliss, vilket bidrar till mentalt välmående och bidrar till avslappning.
  • Innehåller kamomill, vilket bidrar till att minska stress och främjar god sömn.
  • Innehåller humle, vilket främjar god sömn och bidrar till att minska stress.
  • Innehåller havre, vilket bidrar till avslappning och till att minska rastlöshet.
  • Innehåller aminosyran l-teanin, som naturligt finns i tebladen hos grönt te.
  • Innehåller magnesium, vilket bidrar till nervsystemets normala funktion.
  • Innehåller vitamin C, vilket bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: SKU22127
Tillverkare: Body Science Wellness Series
EAN: 7340130603607

Innehåll

Body Science Wellness Series - Deep Sleep

Kosttillskott.
Antal: 90 kapslar (30 doseringar).
Doseringsstorlek: 3 kapslar.

Dosering: Intag 3 kapslar med 2 dl vatten minst 1 timme innan sänggående.

Ingredienser: mineral (magnesiumcitrat), citronsmelissextrakt (Melissa officinalis), havreextrakt (Avena sativa), kamomillextrakt (Matricaria chamomilla), vitamin (askorbinsyra), l-teanin, humleextrakt (Humulus lupulus), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per kapsel respektive dagsdos.
Citronmellisextrakt  150 mg  450 mg
Magnesium
 66,67 mg 18 %*  200 mg 53 %*
Havreextrakt 66,67 mg  200 mg
Kamomillextrakt  50 mg 150 mg
Vitamin C  41,67 mg 52 %* 125 mg 156 %*
L-teanin 33,3 mg 100 mg
Humleextrakt 33,3 mg 100 mg
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Läs mer
riktigt bra och hjälper så man sover in bättre!
under diet är denna produkt ihop med ZMA gör underverk!
Sover jättebra med dessa men får alltid huvudvärk dagen efter vilket sänker betyget. Men extremt bra för sömnen. :)
Wow! Har man svårt att sova eller inte känner sig riktigt utvilad kan jag verkligen rekommendera denna. Tillsammans med ZMA är den riktigt bra alltså!. Sover som en stock, drömmer vilt och vaknar upp utvilad.
Allt är ju individuellt, men denna fungerar för min del. Ger bättre sömn och längre sömn.
Kroppen "kopplar ner" ca en timme efter att jag tagit 2 kapslar. Om jag tar för mycket kan jag dock känna av lite snurrighet på morgonen, men inget direkt obehagligt. Bra produkt att ha tillhands vid behov.

Tack för mig!
/
S
Se fler recensioner
15% Rabatt