Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem

Baka med proteinpulver – 16 spännande tips!

Är du baksugen? Vill du baka bakelser med proteinpulver? Genom att använda proteinpulver till dina bakelser får du proteinrika och hälsosamma smakupplevelser. I denna artikel har vi på MM Sports samlat hela 16 spännande förslag på olika bakelser som du kan baka med hjälp av proteinpulver. I artikeln hittar du också tips på produktrekommendationer som du kan använda när du bakar. Du kan enkelt klicka dig vidare till själva receptet genom att klicka på bilden på bakelsen. Välkommen till en spännande resa av olika former av recept innehållande proteinpulver.

Proteinladdad smoothie bowl

Är du en person som älskar smoothie?  I sådant fall ska du bekanta dig med vårt recept på en proteinladdad Smoothie Bowl.  En otroligt god och mättande smoothie bowl. Perfekt som frukost, mellanmål eller varför inte efterrätt? Med hjälp av denna bakelse får du snabbt och enkelt i dig ett proteinrikt proteinintag. Genom att baka receptet med hjälp av våra produkter får du en himmelsk god efterrätt!

Ett tips att är dricka en av våra energidrycker till efterrätten – eller varför inte en himmelsk god milkshake?

Länk till receptet —–> Proteinladdad smoothie bowl

Cheesecake bites

Cheesecake har blivit en favorit i hela det svenska folkhemmet under de senaste 20 åren. Om du är en fantast av Cheesecake ska du utan tvekan bekanta dig med vårt spännande recept av cheesecake bites. Denna spännande cheesecake passar perfekt om du vill överraska dina vänner med något himmelskt gott. Genom att baka den med våra proteinprodukter får du dessutom även en proteinrik bakelse. Perfekt efter ditt träningspass! Eller varför som mellanmål mitt under din stressade vardag!

Länk till receptet —-> Cheesecake bites

Salted Caramel-fluff

Nästa tips på vår lista har inslag av både saltkaramell och fluff. Genom att blanda Body Science Whey 100% Salted Caramel, äggvita och Philladelfiaost får du en smak- och proteinrik efterrätt. Genom detta recept kan du tillaga nyttig och god dessert att bjuda dina gäster på! Efterrätten passar perfekt en varm sommardag – eller varför inte en kall vinterdag när du vill drömma dig bort till sommaren. Bekanta dig ytterligare med receptet genom att klicka på bildlänken. Bekanta dig även gärna med vår produkt Body Science Whey 100% Salted Caramel. Dessa härliga smaksättningar gör att du kan använda proteinpulvret till flertalet olika bakelser.

Receptet hittar du här —–> Salted Caramel-fluff

 

Snickersrutor med salt kolasås

Vem älskar inte snickersrutor? Vem älskar inte snickersrutor som dessutom är proteinrika? Vårt recept på snickersrutor med salt kolasås är extremt lätt att tillaga och smakar dessutom extremt gott. Dessa snickersrutor är perfekta att ha redo i frysen för att ta fram vid besök eller till mellanmålet. Gillar du salt kolasås ska du utan tvekan bekanta dig med detta spännande recept! Tips! Produkten Body Science Casein Vanilla Ice Cream går självklart även att använda som vanligt proteinpulver efter avslutat träningspass. Du kan likväl självklart även använda proteinpulvret till all annan form av bakning också.

Recept här —> Snickersrutor med salt kolasås

Pannkaks-Semlor

Går det kombinera pannkakor, semlor och protein? Det tycker vi på MM Sports i vilket fall och därför har vi tagit fram ett spännande och proteinrikt recept på något som kallas för pannkaks-semlor. Pannkaks-semlorna har en himmelskt god fyllning innehållande kvarg och Philadelphia light. Bakelsen innehåller flertalet nyttiga ingredienser, vilket gör att detta är en perfekt efterrätt eller mellanmål till dig som är målinriktad med din träning. Ett tips till dig är att strö på lite av något av våra smakrika jordnötssmör-produkter på bakelsen. Detta kommer höja smakerna i efterrätten till helt nya nivåer! Bekanta dig som sagt med vårt spännande recept genom att klicka på länken här nedan.

Ett bonus tips är att bekanta dig med våra produkter inom produktkategorin Slender Chef. Du hittar flertalet spännande såser som du kan vända på dina pannkakor.

Länk här —> Pannkaks-Semlor

Protein Jordgubbsmilkshake

En riktigt god jordgubbsmilkshake är himmelsk gott att avnjuta oavsett årstid, tid på dygnet eller veckodag. Kan man dessutom som träningsintresserad person undvika de onödiga kaloripåslagen som traditionella milkshakes erbjuder är det ännu bättre. Genom att tillaga en jordgubbsmilkshake utifrån vårt recept får du allt detta. Du får ett effektivt proteinintag kombinerat med himmelskt goda smaksättningar. Perfekt on-the-go mellanmål! Passar perfekt till dagens alla olika tillfällen. Sist men inte minst – extremt lätt att tillaga!

Bonustips! Om du inte orkar att göra din egen milkshake kan du köpa våra färdiga produkter istället. Du hittar några produktrekomendaritoner här nedan.

Länk till recept här —> Protein Jordgubbsmilkshake

 

Proteinrika chokladbollar med banan

Tränar du extremt mycket kondition är det vanligt att du får ett stort sötsug efter avslutat träningspass. Om du vill tillfredsställa ditt sötsug med något riktigt enkelt så kan vi rekommendera dig att bekanta dig med våra proteinrika chokladbollar med banan. Dessa proteinrika chokladbollar med banan är himmelskt goda och passar bra för såväl fest, middag eller om du vill stilla ditt sötsug efter ett intensivt träningspass. Du kan likväl överraska dina kollegor på fredagsfikat med denna lite nyttigare variant chokladbollar med banan.

Länk till recept här —> Proteinrika chokladbollar med banan

Proteinpudding

Proteinpudding är extremt gott, nyttigt och lätt att tillaga. Genom att följa vårt recept får du alltid ett himmelskt gott proteinintag. Det bästa av allt med detta recept är att det endast tar 15 minuter att tillaga denna efterrätt. Vidare behöver du bara två ingredienser för att få ihop puddingen: Body Science Casein Double Rich Chocolate och 1 dl vatten. Efterrätten är med andra ord perfekt för dig som har en stressad vardag och fort vill få till någon form av mellanmål eller efterrätt.

Länk till receptet här —-> Proteinpudding

 

Nyttig rulltårta

Rulltårta är en svensk klassiker som knappast undkommit någon. Genom MM Sports recept får du en nyttig rulltårta innehållande äggvitefluff med casein och sötströ. Trots att bakelsen innehåller så få ingredienser ger den dig rikligt med smakupplevelser. Denna rulltårta är supergod, kalorisnål och proteinrik. Du kan avnjuta den under årets alla olika tillfällen – samt efter ett avslutat träningspass. Det bästa av allt är att den bara tar 15 minuter att tillaga!

Länk till recept här —-> Nyttig rulltårta

Mjuk pepparkaka

När det nalkas jul är vårt tips att du bekantar dig med vårt recept på mjuk pepparkaka. Genom att följa receptet kombinerar du traditionell mjuk pepparkaka kombinerat med ett rikt proteinintag. Receptet har ett stort inslag av vårt förstklassiga proteinpulver Instant Oats. Detta är ett Svenskt lättlösligt havremjöl med långsamma kolhydrater. Du kan egentligen använda proteinpulvret i alla former av smoothies, bakning och i shakes. Bekanta dig som sagt med MM Sports spännande recept på mjuk pepparkaka här nedan.

Läs mer här —> Mjuk pepparkaka

Proteinscones med vanilj

Vad är ett recepttips utan inslag av scones? Baka våra proteinrika scones med inslag av vanilj. Underbara scones som passar perfekt till lördagsfrukosten, söndagsbrunchen eller när som helst på dygnet! Vaniljsmakerna och proteinet får du genom att du använder dig av Body Science Whey 100 % Vanilla. Utifrån detta förekommer det även flertalet andra spännande ingredienser i receptet. Body Science Whey 100 % Vanilla är ett av marknadens mest populära vassleprotein! Hög kvalitet, stor mängd protein, smaker och berikad med laktasenzym. Du kommer kunna ta din bakning till helt nya nivåer genom detta spännande proteintillskott.

Länk till receptet —> Proteinscones med vanilj

Glass med smak av jordgubbscheesecake

Ett ämne som vi ännu inte har berört är glass. Självklart går det kombinera våra spännande proteinpulver tillsammans med himmelskt goda glassbakelser. Om vi får rekommendera en spännande bakelse inom glasskategorin så vill vi lyfta fram: Glass med smak av jordgubbscheesecake. Receptet som du kan bekanta dig ytterligare på vår receptsida innehåller en spännande kombination av Body Science Whey 100 % Strawberry, halvfrysta jordgubbar och osötad sojamjölk. Du får genom att kombinera dessa ingredienser läskande proteinglass med smak av jordgubbar och cheesecake.  Perfekt för dig som till exempel på midsommarafton vill överraska dina vänner med något nyttigt och gott!

Recept här —-> Glass med smak av jordgubbscheesecake

Pannkakstårta

Vill du bjuda pannkakstårta för din träningsintresserade bekantskapskrets? I sådant fall kan vi på MM Sports tipsa dig om att bekanta dig med vårt recept på pannkakstårta. Pannkakstårtan är rik på protein och innehar flertalet nyttiga fetter. Den är lätt att baka och lätt att äta! Pannkakstårta med citronkräm och färska bär passar perfekt att servera både på sommaren och vintern när du vill få lite extra sommarkänslor.

Bekanta dig med receptet här —> Pannkakstårta

 

Protein Mango Lassi

Går det att kombinera Indien och proteinpulver? Jo, visst går det detta. MM Sports recept på Protein Mango Lassi är ett bra exempel. Varianten är fullproppad med bra proteiner, vilket är perfekt för dig med en aktiv livsstil. Drycken är extremt svalkande, kryddig och har verkligen smak av Indien. Perfekt med andra ord om du efter ditt träningspass vill ha något svalkande och proteinrikt.  Klicka på bildlänken för att komma till receptet!

Bekanta dig med receptet här —> Protein Mango Lassi

Protein Cake Pops

Protein Cake Pops! Bara namnet antyder ju något som är välsmakande och proteinrikt. Det är precis vad detta bakverk är! Du får genom att baka dessa bakverk goda, nyttiga och fina små bakverk som passar vid alla tillfällen! Dessa är enkla att ta med sig till gymmet i en liten väska – eller varför inte som mellanmål till arbetet. Receptet innehåller bland annat vår smak- och proteinrika produkt Body Science Chocolate & Peanut Butter Swirl. Om du vill köpa produkterna kan du göra det rakt av här nedan.

Länk till recept här —-> Protein Cake Pops

Proteinknäcke

Sist ut är vårt recept på vårt supergoda proteinknäcke. Detta är ett gott och nyttigt knäckebröd med havre och Body Science Bake Protein. Ett tips är att strö på något av vårt jordnötssmör när du har bakat detta proteinknäcke. Detta kommer ge dig en himmelskt god smakkombination som du sent kommer att glömma. Bekanta dig med vårt spännande recept redan idag!

Länk till receptet —>Proteinknäcke

 

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15286 omdömen
Verifierat
Goda smaker

Goda smaker, fast man fick inte så mycket av smaken när jag använde till tex hamburgare.

Verifierat
Passar perfekt 🤩 jätte nöjd

Passar perfekt 🤩 jätte nöjd

Verifierat
Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Verifierat
Lätt att lägga order och kort…

Lätt att lägga order och kort leveranstid👍

Verifierat
Så bra smaker på Whey.

Så bra smaker på Whey.

Verifierat
Snabb leverans på varor

Snabb leverans på varor. Inget krångel

Verifierat
Bra varor, beskrivningar stämmer

Enkel shopping, tydliga varubeskrivningar, bra priser på proteinpulver och kreatin. Nöjd och glad överlag.

Verifierat
Snabb hantering!

Snabb hantering!

Verifierat
Produkten levde upp till…

Produkten levde upp till förväntningarna och leveransen var snabb

Verifierat
Bra produkter affären lättåtkomlig…

Bra produkter affären lättåtkomlig trevlig personal

Verifierat
Allt fungerade bra och snabbt

Allt fungerade bra och snabbt

Verifierat
Enkelt att beställa och bra och snabb…

Enkelt att beställa och bra och snabb leverans

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?