Body Science Egg Protein

Body Science Body Science Egg Protein ‐ Äggprotein på ren äggvita

Högkvalitativt äggprotein gjort på ren äggvita med högt biologiskt värde. Perfekt proteinkälla för laktosintoleranta – men givetvis även för dig som vill ha ett alternativ till mjölk- och vasslebaserade proteinpulver.
Smak
Antal
269:-
Lagerstatus

Detaljer
Artnr: SKU215151
Tillverkare: Body Science
EAN: 7350024605877
Storlek: 1000 gram (32 portioner)

Body Science Egg Protein

Body Science Egg Protein är ett högkvalitativt proteinpulver gjort på ren äggvita med högt biologiskt värde. Perfekt proteinkälla för laktosintoleranta – men givetvis även för dig som vill ha ett alternativ till mjölk- och vasslebaserade proteinpulver.

  • Innehåller högkvalitativt äggprotein utvunnet från ren äggvita. Protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.
  • Är en utmärkt proteinkälla för laktosintoleranta.
  • Är rikt på mineralet kalium, vilket bidrar till normal muskel funktion.

Äggprotein med låg fett- och sockerhalt

Body Science Egg Protein är inte bara ett fullvärdigt proteinpulver för laktoskänsliga, utan det är även ett proteinpulver för dig som vill undvika fett och socker i största möjliga mån. Body Science Egg Protein har nämligen en väldigt låg fett- och sockerhalt, och varje portion levererar dessutom 23 gram muskelbyggande protein. Detta gör att Body Science Egg Protein passar både som proteinkälla runt träningen och som komplement till måltider, även hos atleter med strikta kostvanor och låg kaloribudget.

Äkta kakao

Body Science Egg Protein finns i två goda smaker - Strawberry Banana och Chocolate. Strawberry Banana innehåller riktigt jordgubbs- och bananpulver, och chokladsmaken innehåller äkta kakao.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Produkt- och tillverkningsinformation:

Body Science proteinprodukter innehåller råvaror ifrån de bästa och marknadsledande tillverkarna av proteiner och aromer i Europa. Alla Body Science proteinprodukter tillverkas i Skandinavien enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Body Science Egg Protein Chocolate

Proteinpulver med smak av choklad.
Nettovikt: 1000 gram (32 portioner).
Portionsstorlek: 0,75 dl (31 gram).

Användning: Blanda 0,75 dl (31 gram) pulver med 2 dl vatten. Mängden vätska kan ökas eller minskas efter behov. Rekommenderat intag: 2 - 3 portioner per dag.

Ingredienser: äggvita, kakaopulver (8 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), stabiliseringsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), surhetsreglerande medel (citronsyra). Innehåller en fenylalaninkälla.

OBS: Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där även mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av detta.

Bäst före utgången av: Se stämpel på framsida.

Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Näringsinnehåll per 100 g och per portion 31 g.
Energi 1361 kJ/324 kcal 428 kJ/102 kcal
Fett
-varav mättat fett
1,8 g
0,8 g
0,6 g
0,3 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
2,2 g
0,1 g
0,7 g
0 g
Fiber 3,4 g 1,1 g
Protein  73 g  23 g
Salt  3 g 0,9 g
Kalium 1025 mg 51 %* 318 mg 16 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
FYFAN VA VIDRIGT, jordgubb/banan smakar skit, de bildas bara rena skumpartyt köp inte den
Jordgubb smakar bra.
Chokladsmaken smakar i min mening lite väl mycket ägg och får choklad smaken att bli allmänt skum. Konsistensen är även den rätt dålig och går inte att jämföra med pulver gjort på vanligt vassleprotein. Jordgubbssmaken är dock kanon! Smaken har ingen antydan till ägg och den är riktigt fräsch och uppfriskande att ta efter träning. Priset är dock betydligt högre jämfört med vanligt mjölkprotein men om man som jag får problem med finnar när man börjar ta stora mängder vassleprotein så kan jag absolut rekommendera att iallafall testa detta pulvret som ett alternativ. Det hjälpte för mig.
Jordgubb/banan smakar otroligt bra blandat med vatten! Jag hade verkligen inte räknat med detta. Dessutom är detta det billigaste ägg proteinet.
Löste sig bra också. Toppen produkt i mitt tycke. Synd bara att den är sötad med aspartam och inte sukralos.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU215151
Tillverkare: Body Science
EAN: 7350024605877
Storlek: 1000 gram (32 portioner)
Kunder som köpt denna produkt har även köpt: