Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

Holistic

Kategorier
Filtrera
 • Sortera
  • Egenskaper
   269:-
   Holistic
   268:-
   249:-
   119:-
   Holistic
   181:-
   179:-
   199:-
   Holistic
   125:-
   123:-
   179:-
   349:-
   144:-
   89:-
   169:-
   Holistic
   199:-

   Holistic är ett svenskt företag som bildades 2002 med idén om att hjälpa människor bli friskare och samtidigt mer medvetna. Nästan 20 år senare tillhandahåller Holistic några av marknadens förnämsta kosttillskott med särskilt fokus på matsmältning och immunförsvar.

   Holistics vision

   Med företagets vision om att skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både till kropp och själ, har de under åren byggt ett brett sortiment av kosttillskott som genomsyrar just detta.

   En av företagets värdegrunder är kompromisslös kvalitet. Med bästa möjliga mix av ingredienser som hjälper kroppen att finna balans kan du vara trygg i att Holistic Swedens produkter har rätt innehåll, från rätt källor, till rätt pris.

   Holistics produkter

   Företaget strävar också efter att ha marknadens mest effektiva kosttillskott - detta genom att ha ett dedikerat och kunskapstungt team som lägger ned mycket tid på att balansera tillskotten rätt. Företaget är också tydliga med att de inte säljer någon “quick-fix” på problem, utan snarare strävar efter att erbjuda ett sortiment av tillskott som hjälper deras kunder att hitta en naturlig balans i livet och kosten.

   Man strävar efter att så långt det går erbjuda produkter med ekologiska ingredienser, rawfood där det är relevant, helt GMO-fritt och där upptaget står i fokus. Holistic är certifierade från flera olika organisationer, däribland Säkra kosttillskott till konsument, EU’s EKO-standard och KRAV-märkning.

   I sortimentet hittar du vanliga, rena superfoods och tillskott som D-vitamin, magnesium, c-vitamin, blåbärspulver och spirulina. Men också mer komplexa blandningar som UltraDetox, UltraBalans och SuperVitalis.

   Handla Holistic online

   Hos MM Sports hittar du ett stort sortiment av effektiva och högkvalitativa Holistic-produkter bestående av allt från protein till BCAA, vitaminer och annan hälsokost som hjälper dig att må bättre och att fortsätta utvecklas. Vi har dessutom bra priser på hela sortimentet och fri frakt vid ordrar över 499 kr.

   Utforska Holistics spännande sortiment ovan för att hitta dina nya - och nyttiga - favoriter.

   Ny kund?