Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 

Eleiko

Filtrera
Sortera efter
  • Sortera
-30%
Kettlebells är ett träningsredskap som har använts i över 100 år. Det ser ut som en kanonkula med ett handtag eller ögla i ena änden.
559:- Ord. pris: 799:-
-30%
Tysta hantlar med kromat och räfflat metallhandtag och vikter i polyuretan och metall som är snälla mot golvet. Snygg design i silver och svart.
174:- Ord. pris: 249:-

Eleiko har funnits som en etablerad del av styrkebranschen i över 60 år. Från att göra en storstilad entré på världsscenen 1963 genom tillverkandet av en hållbar stång har Eleiko under åren revolutionerat marknaden för styrketräning och tävling där över 1000 världsrekord har satts med en skivstång från Eleiko.

Eleiko arbetar för att göra människor starkare, så de kan prestera bättre - i sportsammanhang och i livet. Som en världsledare inom internationell viktlyftning, styrkelyft och i träningscommunities och med certifikat av IWF, IPF och Para-Powerliftning-förbunden lägger Eleiko sitt fokus på kvalitet och innovation när det kommer till produktutveckling – Något som gjort dem till just den ledande aktör de är inom träningsutrustning.

Gymutrustning Eleiko

I vårt produktsortiment hittar du gymutrustning från varumärket Eleiko. Du hittar allt från hantlar till kettlebell i vårt stora produktsortiment.  Beställer du dina Eleiko produkter från MM sports, så kan vi även alltid garantera förstklassiga produkter och kostnadseffektiva priser. Med förstklassiga produkter menar vi alltid bara köper in de bästa produkterna som vi erbjuder till dig. Kostnadseffektiva priser erbjuder dig alltid eftersom enligt oss ska du som kund aldrig behöva betala onödigt mycket pengar för produkter av hög kvalitet

Handla Eleiko hantlar från MM sports

I vårt produktutbud kan du handla Eleiko hantlar till kostnadseffektiva priser och samtidigt få snabbast möjliga leveranstider. Du hittar Eleiko-hantlarna i flertalet olika tyngder, storlekar och former. Du kan enkelt bekanta dig med vårt produktutbud av Eleiko-hantlar här ovanför. Har du frågor gällande hantlarna kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänstpersonal. De hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt produkt.

Eleiko kettlebell

Letar du efter Eleiko kettlebell? Du hittar självklart även dessa i vårt produktsortiment. Du hittar dessa i flertalet olika tyngder och utformningar. Dessa produkter passar perfekt för dig som vill uppdatera hemmagymmet med förstklassiga Eleiko kettlebell och ta din träning till nästa nivå genom produkten.  Beställer dessutom din Eleiko kettlebell från får du alltid snabbast möjliga leverans till hela Sverige. Vi på MM sports älskar alltid att ge våra kunder förstklassiga leveranser och service.

 


Utmärkt
Baserat på 11373 omdömen
1 timme sedan
Supernöjd med alla träningskläder jag…

Supernöjd med alla träningskläder jag köpt på MM sport. Bra kvalité, bekväma, snygga och till bra pris👍🏻

Maria
2 timmar sedan
Snabbt och smidigt att beställa och få…

Snabbt och smidigt att beställa och få varan

Cristina
3 timmar sedan
Enkelt att beställa och snabb leverans…

Enkelt att beställa och snabb leverans 👍

Joakim Andersson
11 timmar sedan
Nöjd kund.

Nöjd kund , kommer fortsätta att handla..

Mikael Simu
13 timmar sedan
Bra kvalitet och bra rabatter

Bra kvalitet och bra rabatter

Arad Kheirkhah
15 timmar sedan
Diet shake Choklad/banan, äppelpaj och Vanilj

Produkterna ”diet shake” som jag köpte på kampanj för 109Kr st var över all förväntan. Både mak och prismässigt! Synd bara att man höjer priset på till en nivå som är svårt att försvara ekonomiskt (199kr). I övrigt har man lyckats bra med smaken, där det i normala fall hos andra märken ofta uppträder en syntetisk eftersmak. Diet shake:s har en naturlig eftersmak (Choklad/banan, Äpplekaka och Vanilj) var samtliga över all förväntan i smaken. Choklad/banan blev dock den populäraste inom familjen.

Robert Roos
16 timmar sedan
Kvalitativa produkter och snabb leverans

Kvalitativa produkter och snabb leverans

Ramzi
16 timmar sedan
Snabb leverans bra produkter

Snabb leverans bra produkter

Lotta
16 timmar sedan
Jättebra produkter

Jättebra produkter

Annika Hellsund Gustavsson
17 timmar sedan
Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans

robert
17 timmar sedan
Bra ställe

Bra ställe som jag ständigt vänder mig till när jag behöver proteinpulver eller nåt liknande.

Andreas
17 timmar sedan
Snabba som attans. Alla rätt.

Allt rätt! Har bara smakat chokladen i produkten och det var kraftig chokladsmak. Bra! Diet shake.

Carola Nilsson
Ny kund?