Body Science Platinum Protein Double Chocolate Coconut

Body Science Body Science Platinum Protein

Exklusivt blandprotein med både snabbt och långsamt protein i låglaktosklassen. Dessutom låg fett- och sockerhalt – som enbart är naturligt förekommande.
Storlek 750 gram
Smak
Antal
179:-
Rek. pris: 299:-
Lagerstatus

Detaljer
Artnr: SKU2194910
Tillverkare: Body Science
EAN: 7340130602198

Body Science Platinum Protein

Äntligen är den här, den efterlängtade vidareutvecklingen av flaggskeppet Body Science Diet Fuel – vårt mest påkostade blandprotein någonsin. Ett låglaktosprotein i premiumklassen med högt proteininnehåll och låg socker- och fetthalt.

Blandprotein av hög kvalitet

Body Science Platinum Protein är den efterlängtade vidareutveckligen av flaggskeppet Body Science Diet Fuel – som var både känt och omtyckt för sitt höga proteininnehåll och låga laktoshalt. Blandproteinet har nu inte bara genomgått en nyformulering, utan har även fått ett nytt produktnamn och utseendet – för att mer efterspegla dess höga kvalitet och status. Body Science Diet Fuel var en av de allra första produkterna Body Science skapade och blev snabbt elitatleternas favoritprotein – både under tuffa tävlingsperioder och under tunga uppbyggnadsfaser, där muskelbyggande protein av högsta kvalitet är ett krav. Och som ett av marknadens i särklass bästa blandprotein med riktigt låg laktoshalt och höga kvalitet, satte Body Science Diet Fuel ribban för alla andra proteinpulver på marknaden.

Exklusiva råvaror

Body Science Platinum Protein är ett högklassigt proteinpulver för dig som vill ha maximalt med protein och minimalt med socker och fett – helt utan smak- eller konsistenskompromiss. Detta kan enbart uppnås genom dyra och exklusiva råvaror, allt från det muskelbyggande proteinet till de smakgivande ingredienserna såsom äkta kakao, kokosnötspulver samt dyra aromämnen. Det muskelbyggande proteinet i Body Science Platinum Protein kommer ifrån proteinråvarorna mjölkproteinisolat, kalciumkaseinat och ren äggvita, som är extra rik på de svavelhaltiga aminosyrorna. Proteinråvarorna är även rika på mineralet kalcium, som bland annat bidrar till normal muskelfunktion och till matsmältningsenzymernas normala funktion. De fullvärdiga proteinråvarorna i Body Science Platinum Protein, som innehåller av vassle-, kasein- och äggprotein, förser kroppen med hög halt aminosyror både direkt och under lång tid – allt som behövs för att både öka samt bibehålla muskelmassan. Den unika sammansättningen av mjölkproteinisolat, kalciumkaseinat och äggvita gör att Body Science Platinum Protein passar för alla tillfällen, oavsett om man vill ha ett proteinrikt mellanmål mitt på dagen, påfyllnad med muskelbyggande protein direkt efter träningen, eller om man vill avsluta dagen med ett krämigt och gott nattprotein – där musklerna förses med en kontinuerligt aminosyrautsöndring långt in på natten.

God och krämig konsistens

De olika proteinråvarorna har även individuella konsistensegenskaper, vilket lyfter smakupplevelsen med Body Science Platinum Protein. Proteinblandingen ger en god och krämig konstistens, som gör att man känner sig mätt längre – speciellt i jämförelse med ett rent vassleprotein. De unika egenskaperna utökar även användningsområdet, där mängden vätska har betydelse för konsistensen. Vill man till exempel ha en proteinrik puddig blandar man proteinpulvret med mindre vätska, och vill ha en krämig proteinshake ökar man bara mängden vätska.

Lågt laktosinnehåll

Body Science Platinum Protein kan även användas av individer som är känsliga mot laktos tack vare sitt låga laktosinnehåll, där varje portion innehåller mindre än 0,3 gram laktos och räknas därför in i samma kategori som låglaktosprodukter gör. Givetvis varierar den mängd laktos en person tål utan besvär, men de flesta klarar i regel upp till 5 gram laktos per dag utan besvär. Och för att kunna komma upp i så pass mycket laktos måste man inta över 16 portioner Body Science Platinum Protein per dag.

Body Science Platinum Protein:

  • Är ett riktigt exklusivt blandprotein med högt proteininnehåll, som bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
  • Innehåller 57 % mjölkproteinisolat, 27 % kalciumkaseinat, 5 % äggvita – där den totala fördelningen mellan vassle och kasein är 86,4 % kasein och  13,6 % vassle.
  • Har låg socker- och fetthalt.
  • Innehåller mindre än 0,3 gram laktos per portion – kan användas av individer med laktosintolerans.
  • Kan användas för att göra en krämig proteinpudding eller proteinfluff.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Body Science Platinum Protein Double Chocolate Coconut

Proteinpulver med smak av choklad och kokos. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 750 gram (22 portioner).
Portionsstorlek: 33 gram.

Användning: Blanda 33 gram med 3 dl vatten eller mjölk. Mängden vätska kan ökas eller minskas efter behov. Rekommenderat intag: 2 - 3 portioner per dag.

Ingredienser: mjölkproteinisolat, kalciumkaseinat (från mjölk), alkalisk kakao 6 %, äggvita, aromer, emulgeringsmedel (solroslecitin), kokosnötspulver 0,8 %, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), stabiliseringsmedel (cellulosagummi), salt. Innehåller en fenylalaninkälla.

OBS: Viktigt med en månsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Bäst före utgången av: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Näringsdeklaration per 100 g och per portion 33 g.
Energi 1554 kJ/370 kcal 508 kJ/121 kcal
Fett
-varav mättat fett
 3,5 g
1,7 g
1,2 g
0,6 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
3,5 g
1 g
1,2 g
0,3 g
Fiber 2,3 g 0,8 g
Protein  80 g 26 g
Salt  0,4 g 0,1 g
Kalcium 1201 mg 150 %* 396 mg 50 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

 

Innehåll per 100 g och per portion 30 g.
L-isolecuin* 3,78 g 1,25 g
L-leucin* 6,99 g 2,31 g
L-lysin 5,66 g 1,87 g
DL-metionin 2,10 g 0,69 g
L-fenylalanin 3,58 g 1,18 g
L-treonin 3,15 g 1,04 g
L-tryptofan 1,00 g 0,33 g
L-valin* 4,69 g 1,55 g
L-histidin 2,68 g 0,88 g
L-alanin 2,38 g 0,79 g
L-arginin 2,90 g 0,96 g
L-asparaginsyra 5,41 g 1,79 g
L-cystein 0,52 g 0,17 g
Glutaminsyra 14,80 g 4,88 g
Glycin 5,34 g 1,76 g
L-prolin 7,15 g 2,36 g
L-serin 4,07 g 1,34 g
L-tyrosin 3,81 g 1,26 g
Total halt protein
-varav BCAA 
80,01 g
15,46 g
26,41 g
5,11 g
 
* grenade aminosyror (BCAA).
Det här är det äckligaste proteinpulvet jag smakat (double chocolate cocconut), asså allvarligt ni som skriver att det är gott fick ni betalt eller?

Svar: Hej Wiggo! Smaken är som baken. Men bra innehåll det ha, med det kan vi kanske låta det va. Våra recensenter har ej fått betalt, det vore ju helt illegalt! Förhoppningsvis du en för dig godare smak bland de andra finna, som får din mun att rinna. Nu var detta rim slut. Over and out, Knut.
Detta är, som sägs, ett högkvalitativt protein! Perfekt för mig som vill minska kolhydratsintaget men öka proteinet. Tips: blanda chocolate coconut med havregryn och vatten - smakar som chokladbollar!
Jätte god och mättande!

Ni som tycker det blir klumpar fast ni skakat ordentligt.
Häll alltid i vatten först sen pulvret. Inte tvärtom.
För då blir det klumpar.
Finns ju jätte bra shake:ar med separat pulverfack.
Smaken är väl ganska ok, men den löser inte upp sig för 5 öre, skakar hårt i ca 1 minut och där är fortfarande torra klumpar som sitter kvar i shakern.
Lämnas även någon hinna i flaskan som gör att det blir skitsvårt att rengöra den.
Kanongod(päronsplitt )godaste proteinet jag smakat.
Jag som är väldigt känslig för mjölsmak,tar lite extra mjölk ,suveränt!
Rekommenderar denna.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU2194910
Tillverkare: Body Science
EAN: 7340130602198
Kunder som köpt denna produkt har även köpt: